h1

İletişim


Her türlü WAT(Work and Travel) sorusu için bana ulaşmak isteyen arkadaşlar ibrahim_b27[et]hotmail.com adresinden mail atarak bana ulaşabilirler.

Alaskacı
ibrahim BAYIR
Work and Travel-Alaska

3 yorum

  1. Hocam Allah rızası için düzgün bir adama benziyorsun. Biz 2 arkadaşız Bulgaristan Sofyada hazırlık okuyoruz. Bizde Alaskaya gitmek istiyoruz. Bize bi tavsiye akıl ver en uygun en garanti işimiz nasıl olur allah rızası için ya cevabını beklioruzz ugurkirmizi88@hotmail.com


  2. mrb öncelikle sna çok teşşkür ederim. bnde alaskaya gitmek istiyorum bu sene nasip olursa, ama alaskada nerde çalışırım bilmiyorum. etrafta gidenlerin bazıları çalıştığın yerde şuan balık sezonu yoksa baya bir süre beklersin dediler o yüzden korkuyorum. sen bana yardımcı olurmusn nerde çalışyım neresine gidiyim danışman şirketlerine güvenemiyorum. yardımcı olrsan çok makbule geçer teşşkürler.


  3. Selam.Zeynep ben.(Ankara ünv-İngiliz dili ve edb) öğrencisiyim.bu yılki wat programına katılmayı düşünüyorum.wat alaska yorumlarına bakarken gördüm adresi.Öncelikle deneyimlerini ve detayları paylaştığın için teşekkür ederim.Alaska dendiğinde insanın aklına bir sürü soru geliyor hali ile.Detaylı bir araştırmaya girdik bir arkadaşımla.Önümüzdeki günlerde wat ajanslarını gezmeye başlayacağız.Senin önerebileceğin bir yer var mı? Teşekkürler.



Yorum bırakın